Welkom

STAD-UP

Stad-up versnelt en begeleidt de transitie van 'oude' mobiliteit naar nieuwe alternatieven. In opdracht van overheden, instellingen en de zakelijke markt ontwikkelen we slimme en duurzame mobiliteitsoplossingen (MaaS). Dit doen we vanuit partnerships met onder andere bedrijven, kennisinstellingen en overheden.

Verkeersdrukte in de steden neemt toe en vervuild de leefomgeving. Wij gaan de uitdaging aan om de leefbaarheid in de stad te verbeteren door het inzetten van nieuwe duurzame mobiliteitsvormen.

 

Wat biedt

STAD-UP

Stad-up is een Mobility as a Service concept, met Gemeente Enschede als launcing customer. Het concept bevat een stappenplan om als stad, gemeente of organisatie de transitie te maken naar een klimaatneutraal mobiliteitsbeleid. Zodat er gemeenten en steden ontstaan met: minder parkeeroverlastgezondere inwoners door meer beweging, schonere luchtverminderen vervoersstromen binnenstad/singel en we meer ruimte overhouden. 

 

 

Case

GEMEENTE ENSCHEDE

De Gemeente Enschede gaat als ‘launching customer’ Stad-up inzetten om de transitie te maken naar nieuwe mobiliteit en daarmee de leefomgeving in de stad Enschede te verbeteren. De gemeente Enschede wil de traditionele kilometerdeclaratie plaats laten maken voor nieuwe mobiliteit.

Hoe dit stappenplan is uitgevoerd bij de Gemeente Enschede is te lezen in de case